通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。
Over the summer, my family took a trip to Iceland to see the natural beauty of it. Little did I 21 I would wake up one morning to have my eyes swelled up(肿胀)like balloons! I was frightened. So many questions were 22 through my head. Am I allergic(过敏的)to something? Was there some Icelandic disease that I 23 ? The only help I received was some allergy medicine 24 a clinic nearby. Nothing was working.
When the trip was over, l went to see my doctor. She gave me eye drops, but clearly they weren't worth the time or 25 and the swelling got worse and worse.
I finally decided that it would be best for me to 26 being so sad and take it easy and have fun. It was summer after all. I had a fun night with my friends as if nothing was 27 . The next morning I woke up and went to 28 how swollen my eyes were, only to find myself 29 at my normal face. It was a miracle(奇迹) I 30 asking myself why I hadn't done that earlier. Was being with my friends and having fun really the 31 to my problem?
To this day I still do not know what I had, and 32 do any of the many doctors that I 33 during the summer. I would really like to go back to Iceland to see the Northern Lights, 34 I am very much frightened that I am just allergic to the country. I hope I never 35 having such terrible swelling in my eyes ever again.
( )
- A.missed
- B.kept
- C.regretted
- D.excused
正确答案及解析
正确答案
解析
推理判断题。根据上下文可知,我之前吃药,滴眼药水,眼睛都没好,可是和朋友玩了一晚上之后眼睛竟然奇迹般得好了。由此推断出,我不停地问自己为什么没能早点儿这样做。miss想念;keep不断;regret后悔;excuse原谅。故B正确。