Eating in space is different from eating on earth.The food that astronauts carry with them does not look like the food you eat.Some food is carried in closed bags.It is cooked and frozen before the astronauts get it.All the water is removed from the food.In the spaceship the astronaut puts the water back.He"shoots"hot or cold water into the food bag with a special gun.He eats the food through a small hole in the bag.
Other foods come in bite sizes.The astronaut puts a whole piece in his mouth at once.There can be no crumbs.Crumbs would float around the spaceship and get in the way.Meat and cake often come in bite-sized pieces.Astronauts can't drink water from open cups.The water would float in drops in the air.The water is put in the special gun.The astronaut shoots the water into his mouth.Eating in space is not easy.Astronauts must learn to eat this way.
What can we infer from the passage?( )
- A.Food for astronauts must be made in a special way
- B.All meat on earth comes in bite-sized pieces
- C.Astronauts will only eat cakes made from crumbs
- D.Astronauts have to go hungry in a spaceship
正确答案及解析
正确答案
解析
文章第一段提出“All the water is removed from the food.”,即所有的太空食品都要脱水处理,因此A项正确。